Home » » របៀបធ្វើ​នំ​ទ្រាបបាយ
គ្រឿងផ្សំ
 - ស្ករត្នោត​ល្អ 650 ក្រាម ស្ករស 125 ក្រាម ទឹក​ធម្មតា 125 មី​លី​លីត្រ 
- ដូង​កោស 100 ក្រាម (ដូង 1,5 ផ្លែ)
 - បាយដំណើប​ឆ្អិន 650 ក្រាម
 - ល្ងខ្មៅ 1 ក្តាប់

វិធី​ធ្វើ 
 
- ចំហុយ​អង្ករដំណើប​ឲ្យ​ឆ្អិន
- ចាក់​ស្ករត្នោត ទឹក និង​ស្ករស​ចូលក្នុង​ខ្ទះ​ធំ
- យក​គម្រប​គ្រប ដាំ​រហូតដល់​ឡើង​ជើង​អង្ក្រង
- នៅពេល​ស្ករ​ឡើង​ជើង​អង្ក្រង ចាក់​ដូង​កោស​ចូល ចាក់​បាយដំណើប​ចូល
- កូរ​ចូលគ្នា​ឲ្យ​សព្វ ចាក់​នំ​ចូលក្នុង​ចានគោម ឬថា​ស ហើយ​កៀរ​ឲ្យ​ស្មើ
- រោយល្ង​លើ​នំ​ជាការ​ស្រេច
- កាត់​នំ​ជា​បួន​ជ្រុង នំ​អាច​យកទៅ​ទទួលទាន​បាន​នៅពេល​ត្រជាក់។
- ខាងក្រោមជាវីដែអូដែលបង្ហាញអំពីរបៀបធ្វើនំទ្រាបបាយ៖



Share this video :

0 comments:

Post a Comment

 
Copyright © 2014. AUDIO-VISUAL CLASS (CR-PSE) - All Rights Reserved

Proudly powered by Blogger