- ស្ករត្នោតល្អ 650 ក្រាម ស្ករស 125 ក្រាម ទឹកធម្មតា 125 មីលីលីត្រ
- ដូងកោស 100 ក្រាម (ដូង 1,5 ផ្លែ)
- បាយដំណើបឆ្អិន 650 ក្រាម
- ល្ងខ្មៅ 1 ក្តាប់
វិធីធ្វើ
- ចំហុយអង្ករដំណើបឲ្យឆ្អិន
- ចាក់ស្ករត្នោត ទឹក និងស្ករសចូលក្នុងខ្ទះធំ
- យកគម្របគ្រប ដាំរហូតដល់ឡើងជើងអង្ក្រង
- នៅពេលស្ករឡើងជើងអង្ក្រង ចាក់ដូងកោសចូល ចាក់បាយដំណើបចូល
- កូរចូលគ្នាឲ្យសព្វ ចាក់នំចូលក្នុងចានគោម ឬថាស ហើយកៀរឲ្យស្មើ
- រោយល្ងលើនំជាការស្រេច
- កាត់នំជាបួនជ្រុង នំអាចយកទៅទទួលទានបាននៅពេលត្រជាក់។
- ខាងក្រោមជាវីដែអូដែលបង្ហាញអំពីរបៀបធ្វើនំទ្រាបបាយ៖
0 comments:
Post a Comment